• 0

Velkommen til Cogétil Scandinavia

Cogétil Scandinavia din leverandør af udstyr til diesel, benzin, AdBlue, olie og fedt.

 

 • Vi har mere end 30 års erfaring indenfor levering af håndteringsudstyr til energiselskaber, landbruget, autobranchen, entreprenører, transportsektoren og olieindustrien i både Danmark og udlandet.

  Vi udfører og sammensætter både standard og individuelle løsninger af enhver art, og alle opgaver udføres af vores egne montører og fagfolk. Det er din garanti for, at du altid får udstyr, løsninger og service, der er baseret på erfaring og faglig ekspertise.

 • Billede af medarbejdere
 • Tekniker Niels
 • Vi gør det nemt

  Vi er førende indenfor registreringsanlæg og overvågningsteknologi til brændstoftanke. Med den automatiske registrering har du altid har overblik over forbruget – også til det grønne regnskab. Overvågningen gør det også muligt at planlægge distribution af brændstof optimalt, så du undgår spild af kørsel og tomme tanke.

 • Hellere i dag end i morgen

  Vi kender vigtigheden af, at du får dine varer til aftalt tid. Vi ved, at den vare, der hos os blot er et varenummer på lageret, kan være afgørende for, at du kan drive din forretning.

  Derfor afsender vi dagligt både reservedele og færdige produkter fra vores lager og værksted, så din bestilling altid når hurtigt frem til dig.

  Det samme gælder, når du bestiller et tilbud. Det sender vi til dig samme dag, så du kan komme videre med din forretning.

  Vores webshop er naturligvis altid åben, så du kan bestille, når du har tid.

 • Billede af medarbejdere
 • Service på registreringsterminal
 • Service og know-how – forvent mere!

  Cogétil er mere end dieseltanke og pumper. Vi opstiller dit udstyr, sørger for, dit anlæg fungerer, og reparer defekter, når uheldet er ude. Alle serviceopgaver udføres af vores egne montører og fagfolk, så du er sikker på, opgaven bliver løst korrekt. De kører i hele landet og har det rigtige udstyr og reservedel med, så du kan få løst opgaven her og nu.

 

Historie

 • I 1982 tager Knud og Henny Nielsen på messe. Knud er landbrugsmaskineforhandler i Hvilsom, og de skal ned og se, hvad der rører sig i branchen. Her fatter de interesse for de nye 12 og 24 V dieselpumper til transportable tanke. Med sit kendskab til landbruget er Knud sikker på, at de vil falde i god jord, og han køber en palle. Og han får ret. I løbet af kort tid skifter Knud landbrugsmaskinerne ud med pumper, tanker og andet udstyr til dieselolie og olie og bliver hurtigt den foretrukne leverandør i branchen.

  En af de trofaste kunder er Lars Kristensen. Han er jævnligt på indkøb hos Knud og Henny, hvor der altid er tid til en snak om løst og fast. En dag i efteråret 2007 falder snakken på, at Knud og Henny efterhånden nærmer sig pensionen og gerne vil afhænde forretningen. Det sætter tanker i gang hos Lars. Knud og Henny har opbygget en sund forretning med gode produkter og trofaste kunder – den vil Lars gerne videreføre.

 • Den 1. august 2008 kan Lars skrive direktør på visitkortet, og flytter samtidig virksomheden til nye lokaler. Der er god opbakning fra kunderne allerede fra begyndelsen – de sætter lige så stor pris på forretningen som Lars selv gjorde som kunde – så der er travlt. Efter blot en måned ansætter Lars derfor sin første medarbejder.

  Cogétil fortsætter med at vokse jævnt de næste 10 år – både hvad angår produkter, kunder og ansatte. I 2019 tæller vi 10 ansatte, og samme år køber vi vores kollega LD Handel & Miljø. Det betyder en styrket forretning med en større produktportefølje og en bredere kundekreds.

   

  Læs mere om LD Handel & Miljø