• 0

VORES SERVICE - FRA START TIL SLUT

 • Kvalitetsservice du husker
  Kvalitetsservice du husker

  Vi har særlig fokus på at levere kvalitetsservice og skabe løsninger, der fikser dit problem. Vores dygtige serviceteknikere kører rundt i hele landet og har altid det rigtige udstyr til enhver opgave.  Vi udfører godkendelse af IBC tanke / ADR tanke på stedet og kan stå for reparation og montering af alt dieseludstyr: Standere, pumper, pistoler, slanger, kodelåse, tællere etc. Derfor kan du altid overlade dine problemer i vores hænder og være garanteret en professionel service.

 • Eksperter i alt håndteringsudstyr til olie
  Eksperter i alt håndteringsudstyr til olie

  Cogetil er eksperter i registreringssystemer og udleveringsstandere til styring af brændstoftransaktioner og forbrug. Vi leverer såvel online løsninger som offline systemer. Online løsningerne benytter magnetkort og sender alle transaktioner real time til softwaren i skyen. Offline systemerne tømmes manuelt for data med USB-nøgler, og data uploades til lokalt software.Leder du efter hjælp med større opgaver, så har vi erfaringer med opsættelse af flere projekter rundt i Danmark og i udlandet.


 • Den bedste service til den billigeste pris
  Den bedste service til den billigeste pris

  For at sikre den højeste service til den billigste pris, sørger vores serviceafdeling for at balancere lokation med prioritet. Vi prøver altid at ordne de opgaver som ligger tættest på hinanden samme dag, så du som kunde ikke skal betale for udnødvendige kilometer. Opstår der dog en hastesag, er vi her hos Cogétil altid klar til at håndtere sagen så hurtigt som muligt. Der er også grunden til at vores 3 montører er placeret strategisk rundt omkring i landet, så bruges mindst mulig tid på transport.