Produkter

Om os

Velkommen til Cogétil Scandinavia/H.Orloff

Cogétil Scandinavia ApS er glade for at kunne meddele, at vi pr. 2. april har opkøbt H. Orloff ApS. Dette opkøb markerer en vigtig milepæl i vores bestræbelser på at blive den førende leverandør af udstyr til diesel, benzin, AdBlue, olie og fedt i hele landet.

Med opkøbet af H. Orloff ApS får alle tidligere H. Orloff-kunder adgang til et endnu bredere udvalg af kompetencer, produkter og services, og de kan selvfølgelig forvente den samme velkendte kvalitet fra H. Orloff.

Orloff forsvinder ikke; deres lokaler flyttes blot til en ny adresse på Harekaervej 5 i 4600 Køge. Fra vores nye lokaler vil vi fortsat være tilgængelige og sikre, at vores kunder modtager den bedst mulige service og kvalitet.

Vi ser frem til at byde kunder og medarbejdere hos H. Orloff ApS velkommen i Cogétil Scandinavia-familien. Sammen vil vi fortsætte med at levere innovative og pålidelige løsninger, der imødekommer vores fælles kunders behov.

Velkommen til Cogétil Scandinavia / H. Orlof

Din leverandør af udstyr til diesel, benzin, AdBlue, olie og fedt.

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor levering af håndteringsudstyr til energiselskaber, landbruget, autobranchen, entreprenører, transportsektoren og olieindustrien i både Danmark og udlandet.

Vi udfører og sammensætter både standard og individuelle løsninger af enhver art, og alle opgaver udføres af vores egne montører og fagfolk. Det er din garanti for, at du altid får udstyr, løsninger og service, der er baseret på erfaring og faglig ekspertise.

Ønsker du at vide mere om personerne bag virksomheden kan du finde os ved at trykke på linket her.

Vi gør det nemt

Vi er førende indenfor ikkekommerciel registreringsanlæg og overvågningsteknologi til brændstoftanke. Med den automatiske registrering har du altid overblik over forbruget – også til det grønne regnskab. Overvågningen gør det også muligt at planlægge distribution af brændstof optimalt, så du undgår spild af kørsel og tomme tanke.

Hellere i dag end i morgen

Vi kender vigtigheden af, at du får dine varer til aftalt tid. Vi ved, at den vare, der hos os blot er et varenummer på lageret, kan være afgørende for, at du kan drive din forretning.

Derfor afsender vi dagligt både reservedele og færdige produkter fra vores lager og værksted, så din bestilling altid når hurtigt frem til dig.

Det samme gælder, når du bestiller et tilbud. Det sender vi til dig samme dag, så du kan komme videre med din forretning.

Vores webshop er naturligvis altid åben, så du kan bestille, når du har tid.

Service og know-how – forvent mere!

Cogétil er mere end dieseltanke og pumper. Vi opstiller dit udstyr, sørger for, dit anlæg fungerer, og reparer defekter, når uheldet er ude. Alle serviceopgaver udføres af vores egne montører og fagfolk, så du er sikker på, opgaven bliver løst korrekt. De kører i hele landet og har det rigtige udstyr og reservedel med, så du kan få løst opgaven her og nu.

Historie

I 1982 tager Knud og Henny Nielsen på messe. Knud er landbrugsmaskineforhandler i Hvilsom, og de skal ned og se, hvad der rører sig i branchen. Her fatter de interesse for de nye 12 og 24 V dieselpumper til transportable tanke. Med sit kendskab til landbruget er Knud sikker på, at de vil falde i god jord, og han køber en palle. Og han får ret. I løbet af kort tid skifter Knud landbrugsmaskinerne ud med pumper, tanker og andet udstyr til dieselolie og olie og bliver hurtigt den foretrukne leverandør i branchen.

En af de trofaste kunder er Lars Kristensen. Han er jævnligt på indkøb hos Knud og Henny, hvor der altid er tid til en snak om løst og fast. En dag i efteråret 2007 falder snakken på, at Knud og Henny efterhånden nærmer sig pensionen og gerne vil afhænde forretningen. Det sætter tanker i gang hos Lars. Knud og Henny har opbygget en sund forretning med gode produkter og trofaste kunder – den vil Lars gerne videreføre.

Den 1. august 2008 kan Lars skrive direktør på visitkortet, og flytter samtidig virksomheden til nye lokaler. Der er god opbakning fra kunderne allerede fra begyndelsen – de sætter lige så stor pris på forretningen som Lars selv gjorde som kunde – så der er travlt. Efter blot en måned ansætter Lars derfor sin første medarbejder.

Cogétil fortsætter med at vokse jævnt de næste 10 år – både hvad angår produkter, kunder og ansatte. I 2019 tæller vi 10 ansatte, og samme år køber vi vores kollega LD Handel & Miljø. Det betyder en styrket forretning med en større produktportefølje og en bredere kundekreds.

LD Handel & Miljø

- En del af Cogétil Scandinavia

LD Handel & Miljø bliver etableret i 1986 og sælger blandt andet kemiske rengøringsmidler og teknisk udstyr til håndtering af diesel, benzin og olie.

I 2019 bliver LD Handel & Miljø en del af Cogétil, og aktiviteterne flytter fra LD Handels adresse i Vejle til Cogétil i Hobro.

Udstyr til industri, landbrug og transport

Der er stort sammenfald mellem de produkter, LD Handel & Miljø og Cogétil forhandler. Hovedfokus ligger begge steder på håndteringsudstyr til diesel, benzin, olie og fedt. Kunderne kommer primært fra landbruget, industrien og transportsektoren.

En grøn profil

LD Handel & Miljø har, som navnet antyder, fokus på udstyr til miljømæssig korrekt håndtering af udslip og spild fra bl.a. tromler, palletanke og ladtanke.

LD Handel & Miljø opbygger gennem årene en stor produktportefølge indenfor miljøprodukter, forskellige rengøringsmidler og absorberingsprodukter.

Stærk på online handel

I de senere år har LD Handel & Miljø suppleret forretningen med muligheden for at købe udstyr online – bl.a. på ladtanke.dk.

Har du tidligere benyttet dig af LD Handel & Miljøs webshop, kan du nu fortsætte dine indkøb på cogetil.dk, hvor du finder alt i udstyr til diesel, benzin, AdBlue, olie og fedt.

LD Handel & Miljø bliver til Cogétil Scandinavia

Cogétil Scandinavia køber i 2019 LD Handel & Miljø, der efter 32 år desværre må erklære sig konkurs. Til trods for at store dele af produktporteføljen er den samme, har kundekredsen været forskellig, og derfor har LD Handel og Cogétil altid haft et godt forhold og betragtet hinanden mere som kolleger end konkurrenter. Det er derfor oplagt at indlemme LD Handel & Miljø i Cogétil, da muligheden opstår.

LD Handel & Miljøs kontor i Vejle lukkes, og alle aktiviteterne flyttes til Cogétils adresse i Hobro.