Produkter

Piusi B. Smart

B.SMART - Standarden for det 21. århundrede

Det verdenskendte italienske firma Piusi har opfundet et fleksibelt brændstofs styringsystem der gør det nemmere at administrere standere og påfyldninger af biler/maskiner. Systemet er bygget ind i de nye standere fra starten og kommunikerer informationen videre gennem bluetooth og internettet. Der er endda taget forbehold for døde internetzoner, da bluetooth kommunikerer gennem radiobølger, så du kan altid tanke hvis behovet eksisterer.

Når du først har betalt for de nye stander, er der ikke nogen skjulte gebyrer og du kan gå i gang med det samme. På nuværende tidspunkt tilbyder vi tre produkter, som har Piusi’s B.SMART integreret i deres system. Det er en MCBOX B.SMART til diesel og AdBlue. En Self Service B.SMART til diesel og en Cube B.SMART til diesel.

Fordele ved Piusi B.SMART

Piusi’s B.SMART system fjerner det daglige besvær som normalt opstår ved tankovervågning og administration. Systemet er tilgængeligt på nettet og derfor er du ikke låst fast til en enkelt computer, som skal bruge store mængder plads på harddisken. Som administrator styrer du nemt hvilke brugere har tilladelse til hvad på dine standere. Der er ingen begrænsninger for antal af brugere eller standere som systemet kan overvåge og styre.

Du slipper for problemer med dine brugere som mister deres nøgler, fordi det i stedet for kører over appen på mobilen. Systemet opdaterer sig selv løbende, så standerne undgår at blive forældet. Hvis du køber en ny computer, kan du med det samme få adgang til administratorsiden da intet skal downloades. Der er bedre fleksibilitet takket være det simple styresystem. Der kommer løbende tilføjelser til deres software, som giver mere overblik og kontrol over tanke.

Hvordan fungerer systemet?

Her er et eksempel på hvordan systemet fungerer. Administratoren har givet tilladelse til at chauffør nr. 5 må tanke på dieselstander nr. 4. Denne besked bliver sendt til skyen og videre til mobilen. Chaufføren ankommer til stander 4, hvorefter han tænder Appen som gennem bluetooth, kommunikerer til standeren at brugeren godt må tanke her. Chaufføren indtaster det nødvendige information, som er beskrevet under App sektionen længere nede på siden. Når han har afsluttet transaktionen, modtager han en kvittering. Alt imens har administratoren modtaget data gennem skyen og har kunne overse tankpåfyldningen i real tid.Selv i situationer hvor standeren og mobilen befinder sig i et dødt wifi område, så virker systemet stadigvæk fordi informationen er sendt til appen. Lige så snart at mobilen får adgang til wifi eller 4G sendes informationen op i skyen og modtages i browseren hos administratoren. BEMÆRK – SMARTPHONE SKAL HAVE MINIMUM VERSION 10 I IOS ELLER 4.4 I ANDROID

Cloud management:

B.SMART software kører udelukkende gennem skyen, så du ikke behøver at installere noget. Den browser, du bruger nu, er alt hvad du har brug for. Stop med at spilde tid på at vente på opdateringer der skal downloades på computeren. Glem licensbegrænsninger – Du kan bruge B.SMART fra enhver enhed med det samme.

PIUSI brændstofs styringssystem – B.SMART giver dig mulighed for at styre de vigtige detaljer for din virksomhed: Lokationer, enheder, brugere og køretøjer, samtidig med at du sørger for, at alle oplysninger bliver præsenteret klart og præcist.

B.SMART er designet til at kontrollere et enkelt anlæg/stander såvel som globale driftsopgaver. Softwaresystemet er skalerbart, så der er ingen grænser for antallet af brugere og stander du kan administrere. Du skal ikke bekymre dig om skjulte omkostninger. Der er ingen tilbagevendende eller skjulte gebyrer.

Da B.SMART er konstrueret til at spore enhver udført transaktion, er dette PIUSI brændstofstyrings system i stand til at udtrække nyttige rapporter og indsigter. Er du interesseret i at lave din egen analyse? Så eksporterer du bare dataene i PDF eller Excel, og du er klar til at gå i gang.

Når du først har oprettet en bruger/chauffør, kan du som administrator vælge hvor mange standere personen må tanke på.

Hvordan fungerer App'en?

Appen er gratis og kan downloades fra Google Play eller fra Apple Play Store. Så længe brugeren er blevet aktiveret af selve administratoren og de har tilladelse til at tanke på den stander de er ved, så kan de tanke uden problemer. Brugeren/chaufføren skal blot have installeret appen, og de kan gå i gang.

Som bruger er der 6 trin i processen ved en tankopfyldning. Alle trin er illustreret på billedet til højre.

Trin 1: Åben app’en imens bluetooth er tændt og vælg den stander du skal bruge.

Trin 2: Vælg dit køretøj eller registreringsnummer.

Trin 3: Skriv ønsket kilometer.

Trin 4: Tryk på den forudbestemte mulighed eller fyld tanken op efter behov.

Trin 5: Overvåg opfyldningen gennem appen eller på standeren.

Trin 6: Når tankning er færdig modtager brugeren og administratoren en kvittering.

I tilfælde at 4g/wifi er for dårlig, så gemmer Appen også på dataen, og sender det direkte op i skyen, lige så snart at forbindelsen er god nok.

Hardware produkter med B.SMART

MCBOX B.SMART

MCBOX B.SMART er en nyere og opgraderet version af den gamle MCBOX. Piusi nye MCBOX har de samme funktioner, men kan styre 2 pumper i stedet for 1 pumpe. Udover dette har MCBOX B.SMART også det nye softwaresystem, som kommunikerer ordrer og data gennem appen på mobilen. Læs om detaljerne her

Cube B.SMART

CUBE B.SMART brændstofdispenser er tilgængelig i to versioner: 70 eller 90 liter i minuttet. Dispenseren kan fås med enten vekselstrøm og jævnstrømsforsyning. Denne Cube kan installeres på en væg, på tanke eller med en speciel pedestal. Cube B.SMART er desuden i stand til at kommunikere gennem Bluetooth til Piusi’s app. Læs om detaljerne her

Self Service B.SMART

Self Service B.SMART til diesel udfører alle de samme funktioner som den berømte PIUSI Self Service MC. Standeren er udstyret med: En vingepumpe med indbygget bypass for en høj strømningshastighed (op til 90 liter i minuttet). En oval gearmåler for at sikre maksimal præcision i målingen. Desuden er der en 4 meter slange og pistol samt et vandabsorberende filter. Ligesom de andre produkter er standeren udviklet til at køre på B.SMART systemet. Læs om detaljerne her