Produkter

Service

Service tekniker i hele landet

Hjælp og rådgivning gennem telefonen

Vi står altid klar ved telefonen skulle i få brug for rådgivning eller hjælp. Vores normale telefontid er 07:30-16:00, men vi kan også kontaktes udenfor åbningstiden hvis det drejer sig om et akut tilfælde.

Hurtig levering af varer

Vi sender dagligt pakker, paller og tanke af sted. Derfor er vi også klar til at få leveret de produkter i mangler hurtigst muligt.

Eksperter i håndteringsudstyr

Med vores ekspertise i håndteringsudstyr til olie, er vi altid klar til at hjælpe kunden. Hvad end det er over telefonen eller fysisk via vores montører.

Vi dækker hele landet

Vi har tre montører der dækker hele landet og vi er altid klar til at hjælpe med den opgave du skal have løst.

Kvalitetsservice du husker

Vi har særlig fokus på at levere kvalitetsservice og skabe løsninger, der fikser dit problem. Vores dygtige serviceteknikere kører rundt i hele landet og har altid det rigtige udstyr til enhver opgave. Vi udfører godkendelse af IBC tanke / ADR tanke på stedet og kan stå for reparation og montering af alt dieseludstyr: Standere, pumper, pistoler, slanger, kodelåse, tællere etc. Derfor kan du altid overlade dine problemer i vores hænder og være garanteret en professionel service.

Eksperter i alt håndteringsudstyr til olie

Cogetil er eksperter i registreringssystemer og udleveringsstandere til styring af brændstoftransaktioner og forbrug. Vi leverer såvel online løsninger som offline systemer. Online løsningerne benytter magnetkort og sender alle transaktioner real time til softwaren i skyen. Offline systemerne tømmes manuelt for data med USB-nøgler, og data uploades til lokalt software.Leder du efter hjælp med større opgaver, så har vi erfaringer med opsættelse af flere projekter rundt i Danmark og i udlandet.

Den bedste service til den billigeste pris

For at sikre den højeste service til den billigste pris, sørger vores serviceafdeling for at balancere lokation med prioritet. Vi prøver altid at ordne de opgaver som ligger tættest på hinanden samme dag, så du som kunde ikke skal betale for udnødvendige kilometer. Opstår der dog en hastesag, er vi her hos Cogétil altid klar til at håndtere sagen så hurtigt som muligt. Der er også grunden til at vores 3 montører er placeret strategisk rundt omkring i landet, så bruges mindst mulig tid på transport.